Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Martina Krystenová
Bezručova čtvrť 868

687 71 Bojkovice
tel: +420605923714
napište nám

AKTUALITY

arr3SLEVY AŽ 30%POZOR - ČASOVĚ OMEZENÁ AKCE Nabízím Vám 20% slevu na šití na zakázku a 30% slevu na zboží, které je... arr3Kapsáře nejen do školkyNovinkou v našem e-shopu najdete kapsáře na ramínko, které jsou vhodné do školky. Díky dvěma větším... arr3Kolekce taštiček s názvem TAŠKY Z LESAPřipravujeme pro vás kolekci taštiček s názvem TAŠKY Z LESA. První z nich je s motivem ... arr3V březnu doprava zdarmaV měsící březnu máme dopravu zdarma, proto neváhejte a vyberte si něco z naší nabídky. :) ... arr3V dubnu 10% slevaV měsíci dubnu nabízíme 10% slevu. Sleva se vztahuje na zboží skladem....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 135 Kč
je skladem
naše cena 250 Kč
je skladem
naše cena 965 Kč
není skladem

ANKETA

Líbí se vám výrobky focené v přírodě?

Ano. Více než z interiéru 36% Méně než v interiéru 21% Obojí je hezké 7% Nezajímá mě to 36%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Martině Krystenové, se sídlem Bezručova čtvrt 868, Bojkovice, 68771, IČ 76035301, zapsaná u živnostenského úřadu v Uh.Brodě (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů